Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Choppery.

Endriex

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak Ci się kojarzy osoba, która jeździ na chopperze?

• Pozytywnie
      16
    • Negatywnie
      4
    • Nie wiem
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taką dyskusyjke chciałem rozpocząć na temat osób, które jeżdżą na motocyklach typu chopper i podobnych (popularna nazwa - Harley) :)

Powiedzcie mi, co myślicie o tych ludziach, którzy jeżdża na tych ciężkich maszynach? czy pozytywnie się wam kojarzą, czy raczej negatywnie? i, jeżeli chcecie to wyjaśnijcie dlaczego tak wybraliście :P

Opublikowano

Osoby takie postrzegam bardzo dobrze. Od razu można zauważyć, że interesują się motocyklami bardziej klasycznymi, ponieważ choppery do takich należą.

Ogólnie uznaje się, że na takich chopperach jeżdżą same starsze osoby, ze względu na wygodę, ale to chyba taki stereotyp. Coraz więcej młodych ludzi ich dosiada.

Opublikowano

Osoby takie postrzegam bardzo dobrze. Od razu można zauważyć, że interesują się motocyklami bardziej klasycznymi, ponieważ choppery do takich należą.

Ogólnie uznaje się, że na takich chopperach jeżdżą same starsze osoby, ze względu na wygodę, ale to chyba taki stereotyp. Coraz więcej młodych ludzi ich dosiada.

No właśnie akurat z tego powodu założyłem ten temat bo sie obawiałem czy wogóle go kupować skoro wiekszość moich kolegów na komunikatorze mówi że ludzie na chopperach są dziadkami o kulach i sie nie myją,śmierdzą itp (bez obrazy) :)

Opublikowano

A Ci Twoi koledzy pewnie jeżdżą skuterami i ich głównym tematem rozmów jest "który dłużej będzie palił gumę". Takimi osobnikami się zupełnie nie przejmuj. Sprzęt ma być dobry dla Ciebie i Tobie się podobać.

Opublikowano

Gdy takie cos przejedzie na moich oczach to naprawde chcialbym miec go jako swoja wlasnosc. Postrzegam ich dobrze a nawet fantastycznie bo maja hobby i sie w nim spelniaja.

TONV8iZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...